Salutar (Portugees): Heilzaam

Salutar

Koelmansstr. 3
7722 LV
Hoonhorst 

t:06 38896822
e: info@salutar.

Google maps

Stoelmassage valt buiten WKR

 

 

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

 

U hebt als werkgever een arboplan.

De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.

De massage vindt tijdens werktijd plaats.

De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

 

Vrijstellingen van belastingdienst Stoel - bedrijfsmassage

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage van nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. De massage vindt plaats door de kleren heen: u hoeft zich dus niet uit te kleden. De hele behandeling duurt circa 30 minuten en begint met een kort voorgesprek om eventuele aanpassingen te bespreken.

 

Waarom stoelmassage?

De specifieke technieken die gebruikt worden tijdens de stoelmassage stimuleren de doorbloeding van het weefsel. Het helpt bij klachten als:

• stijve nek

• lage rugpijn

• spanningshoofdpijn

• tintelende vingers

• pijnlijke schouders en armen.

Dit werkt zowel preventief als gericht op herstel. De stoelmassage is bijzonder aangenaam om te ondergaan en erg ontspannend. De behandeling wordt afgesloten met een korte activering om vervolgens weer fit en alert aan het werk te gaan.

 

Hoe werkt stoelmassage?

De behandeling stoelmassage begint met ontspanning en sluit af met stimulering.

Ontspanning

Het ontspannende deel begint met drukpunten aan de schedelrand, in de nek en op de schouders. Vervolgens worden de schouders gestrekt en worden armen, handen en vingers behandeld. Ter afsluiting van het ontspannende deel van de behandeling worden drukpunten op de rug behandeld.

 

Stimulering

In het afsluitende, stimulerende deel van de behandeling worden de rug en de schouders beklopt en wordt de hoofdhuid geprikkeld. Deze beschrijving is erg algemeen. De daadwerkelijke stoelmassage zal iedere keer iets anders zijn, afgestemd op de situatie op dat moment.

 

Een stoelmassage kan zowel plaatsvinden in mijn praktijkruimte of als bedrijfsmassage op locatie. Voor het aanvragen van een passende offerte kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@salutar.nl Frequentie, aantal medewerkers en duur massage zijn hierbij van belang.

 

TARIEVENLIJST | 0,29Mb
Referenties Accomodatie Opleidingen Brancheorganisatie
Salutar   Koelmansstraat 3   7722 LV   Hoonhorst/Dalfsen   t:06 38896822   e:info@salutar.nl