Salutar (Portugees): Heilzaam
Het laatste nieuws.

Salutar

Koelmansstr. 3
7722 LV
Hoonhorst 

t:06 38896822
e: info@salutar.

Google maps

Salutar heeft haar deuren weer geopend.

Salutar heeft haar deuren weer geopend voor massages, dus u kunt weer contact opnemen voor een afspraak.

Hartelijke groet Mirjam.

Salutar nog steeds gesloten door corona

Helaas is Salutar nog steeds gesloten door de geldende coronaregels, wij hopen u weer snel van dienst te kunnen zijn.

Salutar is weer gestart met fysieke massages

Na ruim 2 maand gesloten te zijn geweest i.v.m. het corona virus en de daarbij behorende maatregelen, heeft de minister de contactberoepen weer groen licht gegeven vanaf 11 mei. Mijn praktijk is weer geopend voor sport- en ontspanningsmassages. Wees welkom. Tijd voor jezelf nemen is een keuze. Warme groet en tot ziens. Mirjam Klein Herenbrink

Coronavirus

In verband met de nieuwe corona maatregelen die zijn genomen voor onze gezondheid blijf ik gesloten tot in ieder geval 28 april, hopelijk kan ik u daarna weer verwelkomen in mijn praktijk. Voor nu, blijf vooral gezond en hopelijk tot gauw.

Lieve groet Mirjam

Werken vanuit je hart

♥️W E R K E N V A N U I T J E H A R T

Vanuit mijn praktijk ben ik naast sportmasseur/therapeut sinds enige tijd ook zorgverlener bij cliënten met een PGB. Zoekt u nog hulp bij persoonlijke verzorging en heeft u een Persoons Gebonden Budget, of kent u iemand die nog op zoek is naar hulp met een PGB vanuit de WLZ, ZVW of Gemeente? Ik heb op dit moment nog enige ruimte over in mijn agenda. U kunt vrijblijvend contact opnemen via 06-38896822 of mail naar info@salutar.nl

 

Salutar opnieuw verhuisd naar nieuwe huisvesting

Salutar is vanaf maart 2019 verhuisd naar de Koelmansstraat 3 in Hoonhorst (Gem Dalfsen )

Hoe kom ik bij Salutar

Salutar heeft een nieuwe huisvesting

Vanaf 1 december heb ik mijn praktijkruimte verhuisd naar het verzamelgebouw voor bedrijven, genaamd PAAL 5. Een nieuwe ruimte met veel sfeer, mogelijkheden en uitdagingen. U bent van harte welkom op alle avonden tussen 18:00 en 22:00 uur. Mocht u toch liever overdag willen dan is dat in overleg mogelijk. In dit mooie verzamelgebouw is een mooie wachtruimte gecreëerd voor alle bezoekers. Mijn praktijkruimte is zeer rustig gelegen in het pand en biedt de privacy die ik mijn klanten graag geef. Wees welkom en ervaar de rust, ontspanning en massages op maat. Tot ziens.

 

Een warme groet van Mirjam Klein Herenbrink

 

Salutar is verhuisd

Vanaf 01-07-2017 is Salutar verhuisd naar de :

Zwolseweg 71a huisje 87 8141 EA Heino

Op dit adres is helaas geen mogelijkheid om te behandelen.

Er wordt op dit moment nog druk gezocht naar een tijdelijke behandelruimte waar ik u in een ontspannen sfeer kan ontvangen. Op dit moment worden de behandelingen nog tijdelijk gegeven op de locatie van FysioFits in Heino.

 

Salutar alweer enige tijd actief bij Eco Groen Zwolle

Salutar is ondertussen alweer enige maanden actief in het verzorgen van bedrijfsstoelmassages bij Eco Groen in Zwolle. Door de positieve ervaringen van de werknemers die een stoelmassage op maat krijgen, heeft Eco Groen besloten om aan deze bedrijfsmassage 1 keer per 2 weken een vervolg te geven.

SALUTAR WENST U FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN SPORTIEF 2017 STRIJD VAN SALLAND

Enige weken geleden kwam het idee om 26-06-2016 mee te gaan wandelen voor de Strijd van Salland. Door met deze wandeling mee te lopen wordt er geld ingezameld voor onderzoek tegen hersentumoren. Alleen was een wandeling voor Salutar niet genoeg en werd er een actie opgestart via Facebook , in deze actie wordt een stoelmassage aangeboden voor 15 euro i.p.v. 30 euro en al deze opbrengsten komen dan ten goede aan dit goede doel. Ondertussen hebben zich al zo'n 20 mensen aangemeld voor deze goedlopende actie.

Inmiddels is er ruim 400 Euro opgehaald !!!!

 

Strijd van Salland VERHUIZING PRAKTIJKRUIMTE

Vanaf 01-11-2015 zullen alle behandelingen van Salutar worden voort gezet aan de :

Kanaaldijk Zuid 3 8141 MG Heino.

 

Stoelmassage bij Zorgcentrum zeer geslaagd.

Donderdag 15-10-2015 zijn wij weer een dag op locatie geweest in Zorgspectrum Het Zand in Wijhe.

Hier hebben wij de hele dag meegewerkt aan een verwendag voor de medewerkers van Het Zand met onze stoelmassage. Voor iedereen was dit een welkome verrassing en zeer zeker voor herhaling vatbaar, al met al dus een geslaagde dag !

Enexis medewerkers zeer tevreden over stoelmassage op locatie !

Afgelopen week ( 22-04-2015 ) heb ik met veel enthousiasme bij Enexis stoelmassages mogen verzorgen.

 

Enexis investeert in hun medewerkers en heeft een vitaliteitsplan ontwikkeld om ze zo vitaliteitsbewust te maken op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning. Een vitale werknemer is fitter wat zich weer vertaald in hun productiviteit op de werkvloer. Alle medewerkers van Enexis ontvingen in december een stappenteller waaraan een wedstrijdelement werd verbonden, en het team met de meest gemaakte stappen in een bepaalde periode werd beloond met een welverdiende stoelmassage van Salutar. Als sporttherapeut werk ik niet met een standaard pakket, maar pas iedere stoelmassage aan op basis van klachten in uw spieren en werk dus klantgericht. Wilt u net zoals Enexis een goede werkgever zijn voor uw medewerkers, vraag dan via info@salutar.nl vrijblijvend een offerte aan. Hebt u een arboplan ….dan is het ook nog eens fiscaal aftrekbaar mits u aan de voorwaarden voldoet.

Geslaagd voor sporttherapeut !!

Vandaag (18-02-2015 ) mijn laatste studieonderdeel afgerond met een praktijkexamen en mag mij vanaf vandaag SPORTTHERAPEUT noemen. Na het behalen van mijn diploma sportmasseur/sportverzorger heb ik de vervolgstudie blessurepreventie opgepakt en de cursus medical taping en lymfedrainage succesvol afgerond. Met deze nieuwe kennis kan ik cliënten met klachten en blessures nog beter onderzoeken, behandelen en adviseren.

Aanbieding voor de feestdagen

Salutar is klaar voor de feestdagen....u ook? Als u ontspannen de feestdagen tegemoet wilt gaan, kom dan eens genieten van een hotstone- of ontspanningsmassage. Deze maand met gratis gezichtsmassage.....zoekt u nog een leuk kerstgeschenk voor uw partner of wilt u iemand anders verrassen, dan bent u ook op het juiste adres bij Salutar.....kadobonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

 

 

Diploma Stoelmassage

Een mooi diploma rijker...

 

Met dit diploma kan ik in mijn praktijkruimte, bij u thuis of bij bedrijven een stoelmassage op maat geven. Werk gerelateerde klachten zoals rsi klachten, nek-schouder en rugklachten kunnen door een stoelmassagebijdragen aan het voorkomen van ziekteverzuim. Stoelmassage is over de kleding.

Vooral in deze tegenwoordige tijd waarin de werkdruk steeds groter wordt kan deze stoelmassage u de juiste ontspanning geven, met mijn kennis als sportmasseur kan ik elke massage aanpassen op uw klachten. Wilt u meer weten over mijn werkwijze...neem dan gerust contact met mij op.

 

Vervolgcursus stoelmassage

Met veel enthousiasme gestart met de opleiding stoelmassage, een vervolg op mijn cursus stoelshiatsu. Na 2 zaterdagen les van een bevlogen leraar/inspirator en een leuk groepje cursisten mogen we nu ervaring opdoen bij 30 proefcliënten en een tweetal casussen uitwerken( blessuregericht).

Eind november hoop ik dan mijn diploma op zak te hebben. Stoelmassage is een massage die ook op locatie kan worden gegeven en is over de kleding heen. Met het gebruik van een bijzonder massagedoekje kun je zelfs masseren zonder olie. Een weldaad om te ondergaan op de werkplek of bij mij in de praktijk......je komt als herboren van de stoel !

Vanaf december te boeken bij Salutar.

 

Vervolg cursus stoelmassage Gert Jan Verbeek op bezoek bij VVH

Na een zeer goed ontvangen peptalk voor het 1e voetbalteam van Hoonhorst was het dan tijd voor Gert Jan Verbeek om even een kijkje te nemen in de Potstal, en de verzorgingsruimte waar de voetballers van het 1e altijd worden klaar gestoomd om weer fris en fruitig het veld op te gaan. Vanzelf sprekend volgde er voor hem een heerlijke massage waar hij erg van genoten heeft. Natuurlijk was het voor de verzorging een hele eer om zo'n BNer op tafel te krijgen.

 

 

De Stentor Vechtdal Centraal Salutar en Fysiofits geven cadeau aan Potstal

Afgelopen week is de bank geleverd die is aangeboden door Salutar en Fysiofits ter ere van de opening van de Potstal op 4 juli jl. Wij hopen dat hier veel mensen gebruik van zullen maken.

 

 

Salutar nieuwe bordsponsor VV Hoonhorst

VV Hoonhorst heeft er weer enkele nieuwe bordsponsoren bij waaronder Salutar !

Salutar wenst VV Hoonhorst heel veel succes in het nieuwe seizoen en zal daarbij de nodige assistentie gaan verlenen, door als verzorging aanwezig te zijn tijdens de trainingen en wedstrijden van het eerste elftal.

 

Dalfsennet Openingsaanbieding maand september

20 MINUTEN SPORTMASSAGE VOOR MAAR 10 EURO INCL. ATTENTIE

 

Nu de vakantie bijna ten einde is gekomen beginnen bij diverse sportclubs alweer de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Misschien hebben uw spieren ook vakantie gehad en is het goed om deze even wat extra aandacht te geven.

 

Sportmassage is hierbij een uitstekende mogelijkheid om de spieren los te maken en om de afvalstoffen in de spieren weer zo snel mogelijk af te voeren. Dat kan zowel voor als na een training.

 

Maak eens kennis met sportmassage en de mogelijkheden binnen Salutar en profiteer van de september aanbieding. De aanbieding is alleen op afspraak.

Praktijk werkzaamheden Salutar gestart

Yes.....eindelijk gestart met de praktijk werkzaamheden, fijn om de eerste klanten tevreden de deur uit te laten gaan. Ook de mannen van het 1e elftal van Hoonhorst konden soepel aan de eerste training beginnen gisteren.....Zin in het nieuwe seizoen! 

Druk bezochte opening

De opening van de Potstal en tevens dus ook de opening van Salutar en Fysiofits was een druk bezochte happening. Het begon om 10.30 uur met een rondleiding voor de buren, en aansluitend vanaf 11.00 uur was er voor iedereen de mogelijkheid om even rond te kijken en hier werd dan ook de hele dag goed gebruik van gemaakt. Het was een drukke bedoening met heel veel lovende woorden over het prachtige gebouw en de mooie massageruimte. ( Helaas was de raambekleding nog niet aanwezig, maar hier word hard aan gewerkt om dit voor de start afgewerkt te hebben.) Het is nu even een paar weken rust ( vakantieperiode) en dan zal vanaf augustus 2014 de praktijk van start gaan in de nieuwe ruimte.

Dalfsennet impressie Joarmarkt Hoonhorst Sproeifeest Vandaag onze eerst presentatie van de samenwerking tusssen Salutar en Fysiofits. Het was een gezellige zonnige ochtend/voormiddag, er was volop belangstelling voor onze acitviteiten. Marielle Zwakenberg raadde het juist gewicht van de hotstones en kan binnenkort komen genieten van een gratis massage. Salutar op jaarmarkt Sproeifeest Hoonhorst 2014 Dit jaar zal Salutar zich presenteren op de jaarmarkt ( 9.00-13.00 ) van het Sproeifeest 2014. Sproeifeest Opening De Potstal Hoonhorst

Vanaf maandag 4 augustus opent praktijk voor sport-ontspanningsmassage Salutar haar deur binnen het geheel vernieuwde gebouw “de Potstal” in Hoonhorst. Sommigen hebben mij misschien al wel eens gezien als sportverzorger op de grasmat van VV Hoonhorst, maar ik stel mij nog graag even aan u voor. Mijn naam is Mirjam Klein Herenbrink en heb het afgelopen jaar de opleiding tot sportmasseur/verzorger met heel veel plezier gevolgd en heb deze afgelopen mei succesvol afgesloten. Tevens heb ik de cursus medical taping en AED/ hartreanimatie gevolgd, en heb mij aangesloten bij de brancheorganisatie voor sportmasseurs NBSM om zo mijn eigen praktijk Salutar (betekenis= weldadig, heilzaam) te kunnen beginnen. Ik zal mijn praktijkvoering gaan combineren met de verzorging van het 1e elftal van VV Hoonhorst. Als moeder van sportende kinderen heb ik meerdere keren ervaren hoe belangrijk het is om vroegtijdig blessures te erkennen en te laten behandelen, dit kan variëren van rust tot preventieve bandages/taping of sportmassage voor of na wedstrijd en training. Bij ernstige blessures of twijfel zal ik altijd doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut, FysioFits, waarmee ik nauw samenwerk kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters, maar is ook zeer geschikt voor iedereen, bijvoorbeeld voor mensen met een stress volle baan. Ook het zitten in één en dezelfde houding gedurende de gehele dag kan een reden zijn om je spieren eens goed los te laten masseren door een sportmasseur . Naast het geven van sportmassage geef ik ook ontspanningsmassages zoals bijvoorbeeld de hotstone-massage, kindermassage of stoelmassage. Stoelmassage kan ook op locatie worden gegeven. Omdat ik het belangrijk vind dat sportmassage toegankelijk moet zijn voor iedereen houd ik de prijzen voor sportmassage daarom bewust lager dan de luxere massages. Daarnaast geef ik iedere sporter die aangesloten is bij een sportvereniging van Hoonhorst of Wythmen 10 procent korting op een sportmassage. Aankomend jaar ga ik mijn kennis verder uitbreiden door de cursus lymfe drainage en blessurepreventie te volgen, en mag mij dan vervolgens sporttherapeut gaan noemen. Voor verdere info verwijs ik u graag door naar mijn website www. salutar.nl en voor vragen kunt u verder mailen naar info@salutar.nl of bellen naar 06-38896822 Tevens zal ik tezamen met FysioFits op de jaarlijkse braderie van het sproeifeest aanwezig zijn om mij te presenteren , kom gezellig langs en maak kans op een gratis massage naar keuze.

Referenties Accomodatie Opleidingen Brancheorganisatie
Salutar   Koelmansstraat 3   7722 LV   Hoonhorst/Dalfsen   t:06 38896822   e:info@salutar.nl