Salutar (Portugees): Heilzaam

Salutar

Koelmansstr. 3
7722 LV
Hoonhorst 

t:06 38896822
e: info@salutar.

Google maps

All you need to know

Hallo, ik ben Mirjam Klein Herenbrink, drijvende kracht achter Salutar in Hoonhorst.

Ik ben gediplomeerd sportmasseur/verzorger en heb daarnaast een aantal cursussen gevolgd voor ontspanningsmassage zoals hotstone-massage en klassieke ontspanningsmassage. Sportverzorging kent technieken als bandageren en verschillende vormen van tapen, zowel preventief als blessure ondersteunend, ook medical taping is hier een onderdeel van.

 

In 2004 kwam ik al in aanraking met ontspanningsmassages, en bemerkte dat massage naast fysieke voordelen ook in mentaal opzicht een positieve uitwerking had op lichaam en geest. Lichaam en geest werken sterk op elkaar in. Hierdoor werd ook mijn interesse in de bouw van ons bewegingsapparaat gewekt en heb daarom in 2013 de opleiding tot sportmasseur/verzorger gevolgd en deze in 2014 succesvol afgerond, en kan met mijn bredere kennis op het gebied van anatomie en fysiologie u nu nog beter van dienst zijn. Als sportmasseur ben ik aangesloten bij de NBSM (Nederlandse Brancheorganisatie van Sportverzorgers en Masseurs) en u kunt er daarom verzekerd van zijn dat ik mijn nascholing blijf volgen.

 

 Mijn werk als sportmasseur kent zijn grenzen. Dat wil zeggen, dat ik werk op fysiek gezonde mensen en stel dus geen diagnose bij ziekte, verwondingen of blessures, zoals een arts of fysiotherapeut wel kan doen. Echter kan ik wel gezien worden als een verlengstuk van de gezondheidszorg, door bijvoorbeeld het bieden van eerste hulp bij een (sport)ongeval/blessure, waarnaar ik u doorverwijs naar een arts of fysiotherapeut.

 

Referenties Accomodatie Opleidingen Brancheorganisatie
Salutar   Koelmansstraat 3   7722 LV   Hoonhorst/Dalfsen   t:06 38896822   e:info@salutar.nl