Salutar (Portugees): Heilzaam

Salutar

Koelmansstr. 3
7722 LV
Hoonhorst 

t:06 38896822
e: info@salutar.

Google maps

Hotstone massage

Bij binnenkomst klinkt er al ontspanningsmuziek om in de juiste sfeer te komen.

 

Een Hotstone massage is een weldadige massage met warme stenen, zoals het woord al zegt. Je kunt kiezen uit een massage van achterzijde lichaam, voorzijde lichaam of gecombineerd. Ik begin altijd met een steenlegging op het lichaam op een verwarmde massagetafel en masseer ondertussen met de stenen over het geoliede lichaam. Deze massage kan ik tijdens de hotstone masage op verzoek aanvullen met sportmassage op lichaamsgebieden waar zich spierknopen hebben gevormd.

 

De voordelen van een Hotstonemassage Een Hotstone massage ontspant op twee manieren. Door het masseren én door de warmte van de vulkanische basaltstenen. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesiumgehalte. Hierdoor kunnen de stenen de warmte langer vasthouden en geven ze deze op een natuurlijke wijze aan je lichaam door. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Dit heeft als effect dat er niet alleen een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfstromen beter werken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, organen gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Blokkades in spierweefsel worden mede hierdoor makkelijker opgelost. Bovendien zal het lichaam meer gaan transpireren zodat ontgiften via de huid sneller gaat.

 

Deze massage is uitermate geschikt bij spanningen, stress, spierproblemen, gewrichtsproblemen zoals reuma, artrose en fibromyalgie, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding of als een heerlijk ontspanningsmoment voor uzelf. Naast alle voordelen word je van een Hotstone massage heerlijk warm van binnen! Deze massage is niet zo geschikt bij temperaturen boven de 25 graden.

Praktische informatie. Na een massage is het belangrijk om goed te drinken, bij voorkeur water om de afvalstoffen die vrij komen tijdens de massage op een snelle wijze af te kunnen voeren. Afvalstoffen die in het lichaam achterblijven kunnen namelijk hoofdpijnklachten geven.

 

TARIEVENLIJST | 0,29Mb Ontspanningsmassage

Bij binnenkomst klinkt er al ontspanningsmuziek om alvast in de sfeer te komen van jouw rustmoment.

 

Deze massage (klassieke vorm) is met warme olie, over de huid op een verwarmde massagetafel. Deze massage bevat knedingen, grote strijkingen, fricties en kloppingen. Waar niet wordt gemasseerd wordt het lichaam bedekt met een doek of badlaken. Massage kan op rug, billen, benen, armen en handen, buik, nek en het hoofd.

 

Deze massage bevordert de doorbloeding, maakt soepel en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Ze hebben een preventieve werking hetgeen kenmerkend is voor de meeste massages. Door aanraking en uitnodiging tot ontspanning word je je meer bewust van je eigen lijf. Je eigen bewustzijn werkt stimulerend op je gezondheid. Deze massage is een echte verwenmassage en ook erg leuk om eens cadeau te geven.

 

TARIEVENLIJST | 0,29Mb
Referenties Accomodatie Opleidingen Brancheorganisatie
Salutar   Koelmansstraat 3   7722 LV   Hoonhorst/Dalfsen   t:06 38896822   e:info@salutar.nl